European Health & Spa Award - Lifestyle Hotel Mátra

2014. augusztus 12. 09:07 - Észak-magyarországi régió

A nemzetközi zsűri szerint idén a Lifestyle Hotel Mátra****superior hegyvidéki életmódszálloda, azon belül is az Amethhyst Spa érdemelte ki hazánkból, a kategória legjobbjának járó „Best Signature Treatment” elismerést. 

lifestyle.jpg

A bécsi Agentur für Gesundheit & Wellness, a Spaworld nemzetközi szakmagazin kiadója által rendezett versenyre 10 kategóriában lehet nevezni Európa valamennyi országából. A független szakértőkből álló zsűri pontozza a jelentkezőket, és ez alapján ítéli oda a díjakat. Értékelik a kreativitást, az innovációt, a design-t, a szolgáltatásokat, az alkalmazott technikai és építészeti megoldásokat, a vendégek igényeinek kiszolgálását, és a gazdasági hatékonyságot.

Az Amethyst Exkluzív Feltöltő Kezelés kizárólag a szálloda számára került kidolgozásra, ahol a kezelés során masszírozó pálcákkal végzett relaxáló, nyirokkeringést fokozó, csakraharmonizáló arcmasszázs garantálja a teljes kikapcsolódást, segíti a meditatív állapot elérését és teremt általános boldogságérzést.

További információ: ITT és a Facebookon

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr656555939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása