2014-ben is SnowShow a Zemplénben

2014. január 23. 16:37 - Észak-magyarországi régió

Úgy tűnik most sem ette meg a kutya a telet. Ha pedig így állunk - márpedig jelenleg így állunk - akkor alkalmasak a körülmények egy jó kis hóshow-ra, vagyis SnowShow-ra a Zemplénben.

Az előzetes tervek szerint 2014. február 8-9. az idei muri időpontja, melynek teljes értékű megtartására jelenleg jók az esélyek. Részletes programot eleddig nem láttunk, de azt elmondhatjuk, mi volt tavaly: két napos síünnep, versennyel, oktatással, síbemutatókkal, retro síverseny és természetesen sí-party (sajnos már elsütöttük a "dj-k szolgáltatják a lécalávalót" poént, pedig tök jó lett volna ide)

Ja, meg volt tombola - illetve lesz is, ez tuti. Nem lesznek különösebben értékes nyeremények, végülis a fődíj csak egy négy fős, 4 éjszakás apartmanos elhelyezés + egy főre 5 napos síbérlet a Gerlitzeni síterepre (Osztrák Alpok). Szóval megéri majd tombolázni. A friss, idei programot mi is tűkön ülve várjuk, hátha készülnek valami újdonsággal a szervezők. Addig is Facebook-on tudjátok csekkolni a legújabb híreket a SnowShow felől.

Addig is fingers crossed, és reménykedjünk, hogy az időjárás is kegyes lesz a rendezvényhez.

zemplen_kalandpark_sipalya.JPG

"A terep" 2013-ban - Fotó: Zemplén Kalandpark

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr205778502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása