Sátoraljaújhely, a téli sportok városa…is

2012. december 14. 11:38 - Észak-magyarországi régió

- Három kiváló, alpesi minőségű sípálya működik Sátoraljaújhelyen a Zemplén Kalandparkban! Ha szeret síelni, de nem szeret várakozni, a négy gyors felvonónak köszönhetően hamar felér a csúcsra.
- A sípályát kilenc hóágyú és a ratrakok tartják mindig kifogástalan állapotban. Szóval minden megvan, ami egy sikeres sítáborhoz, vagy csak egy élvezetes sínaphoz kell!
- Ha éhes, vagy szomjas, a tágas büfében akár századmagával élvezheti a helyi ízeket.
- Ha kezdő, de nem akar az maradni, segít a helyi síiskola.
- Ha véletlenül otthon hagyta a sífelszerelését, a kölcsönzőnkben biztosan talál önnek valót.
- A sípályákhoz jó minőségű aszfaltúton is felmehet, de érdemes leparkolni a kalandpark tövében, és kipróbálni Magyarország leghosszabb ülőszékes felvonóját.
- Ha megunná a síelést, télen is üzemel Európa legizgalmasabb, 2275 m hosszú görgős bobpályája. Persze a hófánk csúszda sem azért van, hogy ne próbálja ki!
- Nem volt még elege a csúszkálásból? Az új,1000m2-es műjégpályán késő estig karcolhatja a jeget a helyben kölcsönzött koricipőkben.
- A kalandpark tövében Zemplén szelíd vadjaival és őshonos háziállataival is találkozhat sőt, akár meg is simogathatja őket.

oktatas_06.jpg

Igen, ide kevés egy nap. Ez nem lehet gond, hiszen a turistaszállástól a wellness hotelig itt minden lehetőséget megtalál.

Sátoraljaújhely, Zemplén Kalandpark
a Hegyes-Legjobb!!

További infók:
www.zemplenkalandpark.hu
www.satoraljaujhely.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr134964964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása