Észak-Magyarországról írt élménybeszámolót a viamichelin.com francia újságírója

2009. szeptember 07. 09:36 - torosziget

Emmanuel Tresmontant, a viamichelin.com francia újságírója a Magyar Turizmus Zrt. és Malév Zrt. párizsi képviseletének meghívására június 29. és július 2. között az észak-magyarországi régióban készített helyszíni riportokat. Magyarországi beszámolója a viamichelin.com gasztronómiai/borászati rovatában” A Tokaji felfedezése Magyarországon” (“A la découverte du Tokaji en Hongrie”) és „A Tokaji Aszú néhány mai jelentősebb személyisége”(”Quelques grands figures actuelles du Tokaji Aszú”) címmel olvasható. Az újságíró bemutatja a tokaji bor és borrégió történetét, a tokaji szőlőket, borokat, a tokaji borászat mai főszereplőit. A turisztikai magazinban «Eger et Hollókő, deux perles de Hongrie” az “Eger és Hollókő, Magyarország két gyöngyszeme” címmel olvasható riport Eger és Hollókő turisztikai látnivalóit mutatja be az olvasóknak.

A viamichelin.com 5 nyelven, franciául, németül, olaszul, angolul és spanyolul publikálja a portál tartalmát. A portál olvasóinak száma Európában naponta 1 millió. A magyarországi riportok szeptember 1-től két héten keresztül olvashatók a viamichelin.com-on:

http://www.viamichelin.fr/viamichelin/fra/tpl/hme/MaHomePage.htm

Forrás: Turizmus Panoráma Bulletin 2009. szeptember 4., péntek

Szólj hozzá!
Címkék: tanulmányút

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr561365302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása