Nyár, Reggae, Hatvan

2015. július 21. 10:23 - Észak-magyarországi régió

Ami az egri Kaláka fesztivál a folk zene rajongóinak, az a hatvani LB27 Reggae Camp a reggae, ska, dub, dancehall kedvelőinek. Mindkét rendezvény a stílus kiemelkedő hazai együttesének köszönhető, de a hasonlóság itt ki is merül. A hatvani strandon szerdán indul be a zene lüktetése, és ezzel az év legnagyobb reggae bulija.

lb27_reggae_camp_2015.jpg

A Ladánybene 27 együttes köré szerveződött ötnapos Camp a jamaikai életérzést dobja be a hatvani strand területére, ahol nap közben bátran csobbanhatnak a fesztiválozók és fesztiválozhatnak a strandolók. Este hét után pedig a zene és az életérzés kerül fókuszba.

A magyar szcénából mindenki ott lesz, aki számít: Ladánybene 27, Ocho Macho, Irie Maffia, Copy Con, PASO, Afrodzaqm és még sorolhatnánk az élőben fellépő bandákat, de dj-kből, sound systemekből sem lesz hiány (pl. Love Alliance).

És akkor még nem is beszéltünk a külföldi húzónevekről, azaz Junior Kelly-ről vagy Chezidek-ről.

Laza öt napra van kilátás Hatvanban, és ha már arra jártok, sétáljatok be a szépen felújított belvárosba is.


Részletek a LB27 Reggae Camp fesztivál honlapján és a facebook oldalán.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr917643984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása