A gyerekek 1 óra alatt megtanulnak síelni

2014. november 27. 09:20 - Észak-magyarországi régió

Sokan felnőttként tartanak a kezdéstől, a gyerekeiknek viszont szeretnék ezt a tudást, ezt az élményt megadni. Neked is fejtörést okoz, hogyan kellene elkezdeni ezt a sportot? Itthon pont jók erre a síterepeink.

SIPARK_SIOKTATAS.jpg

Síoktatók segítenek most megadni a szükséges információkat ahhoz, hogy felkészülj életed egyik nagy kalandjára! Megtudhatod első kézből, mi kell ahhoz, hogy Te is kipróbáld a síelést, és Te is el tudd dönteni, tiéd vajon ez a sport!  A Debreceni Decathlon Áruházban a következő 4 hétvégén péntektől vasárnapig informátorokkal beszélgethetsz arról, hogyan és hol szervezd meg az első síprogramot akár egyedül, akár barátaiddal, akár családoddal és gyermekeiddel! Legyél nyitott, szabadulj meg az előítéletektől! Éld át a csúszás élményét! 

Szülőként nagy feladat a gyermekeinket terelgetni az úton, nagy felelősség hogyan és mikor nyitjuk ki nekik a világot! Ha egy kicsi plusz energiánk van, lehet tudatosan is tervezni, szerezni a gyerekek programjait! A sporthoz való hozzáállás már egészen kis korban kialakul. Szeretnéd Te is megmutatni gyermeknek a sportban való élményeket! Itt az ideje, hogy elővegyük a síelést! Kezd itthon, Magyarországon!

Síoktatók tuccatjai, és videófelvételek százai bizonyítják, hogy a gyerekeknek gyerekjáték a síelés (is). Egy 10 éves gyerek akár egy óra alatt elsajátítja az alapmozgást, és irány a felvonó! A kisebbek már két-három óra alatt biztosan mozognak a sípályán! Mi felnőttek többet aggódunk ezen! Azoknak a kezdő felnőtteknek, akik valamilyen mozgást végeznek rendszeresen a hétköznapokban, nem jelent különösebb fizikai megterhelést a síelő mozgás elsajátítása. Egy nap alatt eldől, hogy szeretni fogod-e, vagy nem!

Nem tudod, hol kezd: milyen öltözék kell hozzá?  Megvegyem a felszerelést vagy béreljek? Milyen felszerelést vegyek? Hová menjek pontosan? Hol parkoljak? Kit keressek? Ki fog engem megtanítani? Együtt tud a család tanulni? Egy nap mire elég? Hol szálljak meg? Mennyibe fog ez nekem kerülni? Milyen kockázatokkal kell számolnom? Elég fiatal vagyok még hozzá? ..és ha nem szeretném, mit fogok ott csinálni? Mennyire veszélyes? Minden kérdésedre választ kaphatsz a következő 4 hétvégén Debrecenben Decathlon Áruházban!

Gyere most az Áruházba! Vásárolj téli öltözéket! Tervezd meg első síélményedet itthon, Észak-Magyarországon! 

  • Cuki kis video a síovodáról: ITT

Ezen a hétvégén pedig:

Advent az ország tetején- Advent a Kékesen
Immár ötödik alkalommal rendeznek az ország legmagasabb „fennsíkján”, Kékestetőn, az Angyalok tisztásán Heves megyei Advent köszöntő eseményt, ahol zenés programok, Csík zenekar koncert, adventi vásár, gyerek programok és persze és forralt bor is lesz - további info: ITT

 

Szólj hozzá!
Címkék: mátra heves

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr316934877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása