Transzbükki vándortábor októberben

2014. szeptember 25. 09:03 - Észak-magyarországi régió

A Bükki Nemzeti Park Igazgatóság háromnapos, természetvédelmi szakvezetéssel egybekötött gyalogos vándortábort szervez a Bükk-fennsíkot bejárva, nyugat-keleti irányban átszelve a Bükköt, megtapasztalni a hegység számos természeti és kultúrtörténeti kincsét. Ha érdekel a természetvédelemben dolgozó szakemberek munkája, nem hagy hidegen az őszi erdő szépsége, a természet nyugalma és mindezt jóleső mozgás közben, hozzád hasonló emberek társaságában szeretnéd átélni, itt a helyed! 

Névtelen_2.jpgKép: ©Kozma Attila, bnpi.hu

A tábor időpontja 2014. október 3-5 (péntek-vasárnap).

Az útvonal:

1. nap: Bélapátfalva – Katonasírok – Kelemen széke (704 m) – Őr-kő (880 m) – Cserepes-kői barlangszállás – Őserdő – Tar-kő (950 m) – Zsidó-rét – Hármaskút – Bánkút

2. nap: Bánkút – Csipkéskút – Jávorkút – Bolhás – Sebes-víz – Ómassa – Szentlélek

3. nap: Szentlélek – Örvény-kő (764 m) – Magos-kő (635 m) – Udvar-kő-bg. – Kőlyuk – Szeleta-bg. – Felsőhámor – Lillafüred (Szt. István-bg.)

További infók,részletes útvonal ITT.

Szólj hozzá!
Címkék: bükk

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr196719553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása