Gönci Barack Fesztivál 2014

2014. július 04. 13:12 - Észak-magyarországi régió

A fesztivál minden kétséget mellőzve az év legjobb barackos bulija sok zenével, gourmand barackos felhangokkal, gyermekprogramokkal, igényes helyi és kézműves termékekkel. Aki kedveli a gyümölcsöt, érdekli a gasztronómia, vagy szerelmes a vidékbe, annak ott a helye.

Azt elárulhatjuk,hogy idén még barackosabb és még barátságosabb lesz a Vigasság. Érkezéskor mindenki kap egy barackot; abban a halmazállapotban, amilyenben szeretné. A gyermek- és családi programok mellett erős lesz a zenei és a gasztronómiai felhozatal is. 

2014. július 12 - 2014. július 13.

1306756.jpgForrás: a rendezvény honlapja

Nyári, zenés-evős-ivós fesztiválból sok van. Olyanból viszont kevés, ahol a rendezők magasra tették a mércét mindenben; zenében, programban, gasztronómiában, kézműves termékekben és emberi találkozásokban is - a valódi minőségre és az állandó értékekre helyezik a hangsúlyt.

Mert a barackszüret egyenlő a lekvárfőzéssel, a barackos ételekkel való kísérletezéssel, a nagybetűs Nyárral és a Gönci Barack Vigassággal. Mi már nagyon várjuk, és ha kiderül, milyen meglepetéseket tartogatunk nektek idén, akkor ti is várni fogjátok!

További infók, programok 

Facebook: ITT

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr856472887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása