Díjazták a Miskolciakat

2014. április 08. 15:50 - Észak-magyarországi régió

Turisztikai marketingkommunikációs díjat nyert Miskolc, vagyis pontosabban a miskolci helyi turisztikai desztinációmenedzsment (TDM) szervezet, a MIDMAR Nonprofit Kft. és a Miskolci Turisztikai Kft., de nekünk ebből elég annyit megjegyezni, hogy Miskolc.

A díj a Tourinform Miskolc és a Miskolc Bolt, valamint Miskolc Café közös munkáját jutalmazta. A díjátadóra 2014. április 7-én 14.00 órakor került sor a Benczúr Hotelben, Budapesten. 

Az alig másfél éve működő miskolci TDM szervezet, a MIDMAR munkájának nem ez az első elismerése, hiszen alig egy hónappal ezelőtt a budapesti Utazás kiállításra jelent meg egy hosszabb cikk a Turizmus Panorámában Nagy Júlia TDM menedzserről, ahol az újságíró szintén méltatta a szervezet munkáját.

A mostani díj a szervezetben folyó mindennapi munka elismerése, amellyel nemcsak a TDM csapatának, hanem a Miskolci Turisztikai Kft. egykori és mostani vezetőinek és munkatársainak a munkáját is értékelték, és valóban: Juliék nagyon jól nyomják!

Aki kíváncsi a legfrissebb információkra Miskolccal kapcsolatban, kövesse őket Facebook-on, vagy keresse fel a www.hellomiskolc.hu weboldalt!

Ezúton is gratulálunk a díjhoz és további eredményes munkát és sok-sok sikert kívánunk a csapatnak!

miskolc_tourinform.jpg

 A díjnyertes főhadiszállása - Fotó: Hello Miskolc Facebook

Szólj hozzá!
Címkék: miskolc szakmai tdm

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr505987960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása