Erőss Zsolt fotói Ipolytarnócon

2013. július 16. 10:10 - Észak-magyarországi régió

A Bükki Nemzeti Park Igazgatóság tevékenységének szélesebb körű bemutatására két éve indította útjára védnökségi programját, amelynek keretében évről évre olyan ismert közéleti személyiségeket, művészeket kérnek fel a Bükki Nemzeti Park védnökének, akik személyiségükkel, hivatásuk kapcsán híven képviselik a természetvédelem ügyét.

Ebben az évben Erőss Zsolt – minden idők legsikeresebb magyar hegymászója, a Mount Everest első magyar meghódítója – vette át a védnöki tisztséget. Létrehozták a „Magaslataink” című, 30 alkotást tartalmazó fotókiállítást Zsolt saját készítésű expedíciós fotóiból.

A kiállítás szolgál a legszebb mementóként; a fotókat az eredeti terv szerint országszerte bemutatják, emléket állítva Erőss Zsoltnak. A következő állomás az Ipolytarnóci Ősmaradványok Természetvédelmi Terület, ahol egy hónapon át, július 25. - augusztus 25. között láthatja a közönség a képeket.

További információ az Ipolytarnóci Ősmaradványokról >

kiallitasPlakat_ErőssZs3.jpeg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr355406870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása