Túra-Manó tábor a Bükkben - de hol túr a manó?

2013. június 25. 13:34 - Észak-magyarországi régió

Itt a nyár, így eljött annak is az ideje, hogy megajándékozzuk a gyerkőcöket egy hét táborozással valahol. De mi lenne, ha az idei program egy öko-tábor lenne? 

"Túra-Manó" napközis tábor névre hallgat a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság nyári tábora, 2013. július 22-26. között. Hogy miért is öko ez a tábor? Kezdjük a helyszíneknél: Felsőtárkányi oktató- és látogatóközpont, Síkfőkút, Noszvaj, Szilvásvárad, sőt még az Ipolytarnóci ősmaradványokat is sikerült beiktatni a programba.

Természetes programok, természetes környezetben, ettől igazán öko ez a tábor. Lesz itt túrázás, madárgyűrűzés, kalácssütés, "régészkedés", rovarászat és vízvizsgálat, és kézműves foglalkozások. Ipolytarnóc pedig önmagában egy egész napos kalandot nyújt, a 4D mozival és a lombkorona sétánnyal.

Meg se lepődjünk, ha ezután az öt nap után hirtelen "kizöldül" a lurkó, hiszen ennyi természetes élmény után biztosan ragad rá egy kis környezetbarátság is. Mindez teljesen elérhető áron, hiszen a 15.000 Ft-os részvételi díj tartalmazza az összes útiköltséget, belépőket, és az étkezések árát is. Akkor más nem is maradt hátra, mint jelentkezni, nála: Erdei Nikoletta, tel.: 06-30-336-8124, email: erdein@bnpi.hu.

Természetesen a részletes programokról is lehet informálódni a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság honlapján >

De előre szólunk: a jelentkezési határidő 2013. július 12., szóval nem érdemes sokáig gondolkozni rajta. Biztosan sokkal jobb dolguk lesz kint a szabadban, közel a természethez, mint a tv, vagy a számítógép előtt ülve.

ipolytarnoc_blogra.jpg

Az Ipolytarnóci Ősmaradványok látogatóközpont

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr855375896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása