Nyári álommelót hirdet Eger

2013. június 19. 08:45 - Észak-magyarországi régió

„Költözz Egerbe!” címmel pályázatot hirdet Eger Önkormányzata. A kiírás nyertesei 2013. július 20-a és augusztus 20-a között, egy hónapig élvezhetik Eger vendégszeretetét.

A felhívásra olyan, élményekre és kikapcsolódásra vágyó, kreatív fiatalok (párok, barátok) jelentkezését várják, akik otthonosan mozognak a közösségi médiában, szívesen vezetnek blogot, érdeklődnek a hazai kulturális programok és fesztiválok iránt, és vállalják, hogy egri történeteiket - fényképek és videofelvételek közzétételével, valamint szöveges formában - megosztják az egész országgal.

A nyerteseknek az egriek 150 000 Ft költőpénzt, szállást, a különböző eseményekre szóló belépőjegyeket, valamint több vacsora meghívást biztosítanak.

Pályázati határidő: 2013. július 5.

Jelentkezés módja: egy 1 perces videoblog feltöltése egy videomegosztóra, majd a link továbbítása egy rövid bemutatkozó levél kíséretében a koltozzegerbe@ph.eger.hu címre. 
A video témája: „Miért szeretnénk Egerbe költözni?”

A jelentkező párosok személyes meghallgatáson is részt vesznek, Budapesten.

forrás: turizmusonline.hu

eger_dobo_ter_a_varbol.JPG

Szólj hozzá!
Címkék: eger

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr135368342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása