Extrém járművekkel a Mátrában

2013. április 10. 09:36 - Észak-magyarországi régió

Végre talán valóban beköszönt a tavasz, és az időjárás egyre inkább teret enged a túrázásnak, akár két keréken is. A Mátrában azonban a két kerék egészen máshogy néz ki: Segway-es túrákat kínálnak a vállalkozó szelleműeknek.

A különleges járművel való túrázás elsőre félelmetesnek és szokatlannak tűnhet, de aki egyszer ráérez az ízére soha többet nem akar lepattanni róla. A terepsegway előtt nincs akadály: esőben, hóban, sárban is könnyedén gördül a hegyi terepen kijelölt, engedélyezett pályákon. Akik extrémebb élményeket keresnek, azok mountaincart és monsterroller nyergében is nekivághatnak az erdei kalandnak. Elsőre talán rémisztő, amint a vastag kerekű, tárcsafékkel ellátott hegyi rollerek végigsöpörnek a mintegy 7 km-es, kifejezetten száguldásra kiépített pályán, de garantáltan feszültségoldó élmény.

Természetesen a nyugodtabb természetű turisták is találhatnak kedvükre való elfoglaltságot: szervezett nordic walking túrákon barangolhatják be a mátrai túraútvonalakat. Ráadásul május 1. és szeptember 30. között minden hétvégén garantáltan jó programunk lehet a Mátrában, hiszen szervezett gyalog- és kerékpártúrákon vehetünk részt szakképzett túravezetők kíséretében, akik érdekes információkkal színesítik túránkat.

További információ a high-tech túrákról a www.matratura.hu oldalon, vagy a Facebook-on.

matrasegway.jpg

Szólj hozzá!
Címkék: mátra természet

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr705104370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása