Négycsillagos kemping épült Sástón

2013. március 19. 11:41 - Észak-magyarországi régió

Március 14-én befejeződött a négycsillagos Sástó Kemping felújítása, mely idén tavasztól közel 100 férőhellyel bővítve, gyönyörűen újjáépítve, európai uniós színvonalú szolgáltatásokkal, új attrakciókkal várja a pihenni vágyókat.

A kempingben 27 lakókocsi elhelyezésére is alkalmas, pázsitos, közművesített áram-, víz- és szennyvízcsatlakozással rendelkező kempingparcellát alakítottak ki. Újjáépítették a vizesblokkokat és megépült 15 négyszemélyes, valamint 6 nyolcszemélyes összkomfortos üdülőház. A faházakban fürdőszoba, az apartmanokban fürdőszoba és konyha áll a vendégek rendelkezésére, akadálymentesített változatban is.

Új recepciós épületet, nyitott-fedett közösségi tereket alakítottak ki, új étterem és büfé épült, parkosították a kempinget, amelyen belül új játszótér is készül. A kempingben nagyrészt saját forrásból készült egy háromszintes épület, amiben egy új hotel részleget szeretnének kialakítani két szinten. Ugyanitt kap helyet egy konferencia terem, hogy a céges rendezvények igényeit is ki tudják szolgálni. A szobákhoz mind a két szinten saját fürdőszoba  tartozik majd. A tervek szerint az 1. emelet 2013. őszére készül el, míg a 2. emelet elkészülte 2014-ben várható.

Ennek az épületnek a földszintjén kaptak helyet a pályázati forrásból készült wellness részleg (infra-, finn- és bioszaunák, gőzfürdő, masszázsmedence, relax szoba, öltözők), valamint az ország legnagyobb, egybefüggő sóbarlangja. A terápiás sóbarlang több helyiségből áll: sóhomokozó a gyermekek részére, relax terem a pihenni vágyóknak, valamint egy spinning terem, 4 spinning kerékpárral az aktív időtöltést kedvelőknek.

További információ a Sástó kempingről >

sasto_kemping.jpg

Forrás: matrakemping.hu

Szólj hozzá!
Címkék: mátra természet

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr1005145082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása