Magas kitüntetés az egri borásznak

2013. március 19. 16:15 - Észak-magyarországi régió

A Magyar Érdemrend Tisztikeresztjét vehette át dr. Lőrincz György egri borász a március 15-i Nemzeti Ünnep alkalmából Fazekas Sándor vidékfejlesztési minisztertől.

A St. Andrea Szőlőbirtok és Pincészet ügyvezetője az indoklás szerint a természetes, hagyományos eljárással készített egyedi, minőségi borok előállításával elért eredményei, a hazai borkultúra fejlesztése, az egri borvidék itthon és külföldön történő népszerűsítése érdekében végzett munkája elismeréseként vehette át a kitüntetést.

A Magyar Érdemrend fokozatai a nemzet szolgálatában, az ország fejlődésének elősegítésében, a haza érdekeinek előmozdításában és az egyetemes emberi értékek gyarapításában kifejtett kimagasló, példamutató személynek adhatók.

A kitüntetéshez ezúton is gratulálunk!

További információ a St. Andrea Pincészetről >

standrea_dijatadas.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr365148028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása