Jótékonysági est Egerben

2013. február 07. 15:26 - Észak-magyarországi régió

Idén harmadik alkalommal rendezik meg Egerben Heves Megye Napját. A rendezvényen a Csík Zenekar a húzónév, de lesznek más finomságok is.

A Heves Megyei Önkormányzat 2011 óta minden év februárjában jótékonysági esttel ünnepli Heves Megye Napját. Az esemény bevételét a korábbi években a megyei kórház támogatására fordították, idén pedig egy lakástűzben otthonát elvesztő karácsondi család részére ajánlják fel.

Az egész estés programon az egri Szabó Attila részvételével a Csík Zenekar ad élő koncertet, majd állófogadásra invitálják a vendégeket. Az est házigazdája Szabó Róbert, a Heves Megyei Közgyűlés elnöke, az esemény fővédnöke pedig Horváth László a Heves Megyei Kormányhivatalt vezető kormánymegbízott.

Az esemény időpontja és helyszíne:

2013. február 12., kedd, 19:00
Gárdonyi Géza Színház, Eger, Hatvani kapu tér 4.

A támogatói jegyek ára elővételben 5.500 Ft/fő, a helyszínen 7.500 Ft/fő.

Jegyvásárlással kapcsolatos és egyéb információk a Heves Megyei Önkormányzat honlapján.

csikzenekar480px.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr555067153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása