Együttműködés az Egererdő Zrt. és a Gyöngyös-Mátra TDM között!

2012. augusztus 10. 13:16 - Észak-magyarországi régió

Az Egererdő Zrt. és a Gyöngyös-Mátra Turisztikai Közhasznú Egyesület, mint a turisztikai vállalkozókat, szolgáltatókat tömörítő szervezet, együttműködési megállapodást kötött a Mátra turizmusának fejlesztése érdekében.

Megállapodás aláírására jelképesen a Mátravasút gyöngyösi állomásán került sor.

A megállapodás értelmében az Egererdő Zrt. az egyesület teljes jogú tagjává válik, de a tagdíja 50 %-át az egyesület a Mátravasút támogatására visszafordítja. A jövőben a felek kölcsönös megjelenési lehetőséget biztosítanak egymás rendezvényein, online felületein, kiadványaikban. Az egyesület a kisvasút megállóiban turisztikai információs prospekusokat helyez ki, melyek bárki számára hozzáférhetővé válnak.

A jövőben a Mátra turisztikai fejlesztésében, a vonzerő növelésében is együttműködnek a felek, és folyamatosan egyeztetnek a készülő fejlesztésekről, pályázatokról.

A természetjárás, ökoturizmus, kerékpáros turizmus kiemelten fontos a Mátrában, így ez a megállapodás, és együtt gondolkodás a jövőben előreviszi a turisztikai fejlesztések, elképzelések kidolgozását, hogy azok mind az erdészet, mind az ide érkező turisták részére is egyaránt elfogadhatóak, és színvonalasak legyenek.

 Forrás: gyongyos-matra.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr174705340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása