Bükkszék büszke a megújult strandra

2012. július 16. 16:07 - Észak-magyarországi régió

Sokak nagy örömére megnyitották a felújítás alatt álló bükkszéki strand első ütemét.

Az átadás időpontjának hamar híre ment a környéken, hiszen több százan gyűltek össze a beléptető kapu előtt. A vendégeket és fürdőzőket frissen feltöltött, feldíszített és felújított medencék várták.

Zagyva Ferencné, a község vezetője köszöntőjében könnyeivel küszködve beszélt arról, hogy ezzel a beruházással Bükkszék mérföldkőhöz érkezett. A tervek szerint a téliesített részleg novemberre készül el, amellyel már egész évben nyitva tartó gyógykomplexum jöhet létre. A felújítást kezdetektől támogató Vancsura Miklós, a Magyar Fürdőszövetség ügyvezető elnöke pedig úgy fogalmazott, hogy a megújult Salvus-fürdő helyet követel magának Magyarország jó minőségű fürdő-szolgáltató helyei között. A kabinok előtti medence élményelemekkel gazdagodott, a körmedence fűtötté vált, a gyermekzóna 21. századi víztechnológiával lett ellátva.

Az ünnepélyes szalagátvágás előtt Árvai Ferenc atya is megáldotta a strandot, majd parádés műsor vette kezdetét. Helyi asszonyok apácának öltözve táncoltak a színpadon, majd örömmel ugrottak bele az új medencébe.

Forrás: www.heol.hu

Szólj hozzá!
Címkék: fürdő

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr754660207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása