Szeptemberben avatnák a megszépült várat

2012. július 04. 11:00 - Észak-magyarországi régió

Felgyorsultak az események, immár jó ütemben halad a siroki vár felújítása. A napok óta tartó kánikula ugyan hátráltatja némileg az egésznapos munkát, ennek ellenére az elkészült létesítmények már most rendkívül impozánsak.


Mint azt Lakatos Istvántól, a település polgármesterétől megtudtuk, a munkálatok oroszlánrészével e hónap végéig végeznek a szakemberek, azonban a kiállítóhelyiségek kialakítása és berendezése további időt vesz igénybe. A jelenlegi kilátások szerint az ünnepélyes átadás szeptember végére várható.


A munkálatok oroszlánrészével e hónap végéig végeznek.
A vár díszkivilágítása és geológiai sétautak kiépítése is megtörtént. A tájházban helyet kapó Országh Kristóf rendezvényház és információs központ is kész, már csak a berendezés hiányzik.

Forrás: http://heol.hu/heves/kozelet/szeptemberben-avatnak-a-megszepult-varat-450365

Szólj hozzá!
Címkék: vár

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr854627436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása