Bemutatkozott az Élmények Völgye Turisztikai Egyesület

2011. június 29. 11:41 - torosziget

2011. június 24-én, péntek délután a dédestapolcsányi központú Élmények Völgye Turisztikai Egyesület, megtartottam első, bemutatkozó sajtótájékoztatóját, továbbá egy kellemes hangvételű beszélgetésre került sor a térség turisztikai szakemberei között.
A sajtótájékoztató témája „Ember és Természet Harmóniája” egyféle iránymutatást is jelent az egyesület jövőbeni terveihez. A dédestapolcsányi Lázbérci Víztározó partján tartott sajtótájékoztatón Demes László, az egyesület elnöke, valamint Csőgér Bálint alelnök számolt be a megjelenteknek az egyesület céljairól, jövőbeni terveiről és az együttműködés igényéről a különböző turisztikai szervezetekkel, egyesületekkel.

Kecskeméti Attila a Magyar Termék Nonprofit Kft, ügyvezető igazgatója beszámolt a magyar termékek fontosságáról a kistérségek tekintetében.Ezt követően Pataki Sándor, az Eger Térségi TDM elnöke tartott előadását, amely a turisztikai összefogásról, az összefogásban rejlő erőről és az így kialakított kínálat külföldi piacra viteléről beszélt.Duska József, a Bükki Nemzeti Park Igazgatója beszámolt a pályázati lehetőségekről, a terület fejlesztési lehetőségeiről és a tervezett szoros együttműködésről az egyesülettel, melynek legfőbb célja az aktív turizmus fellendítése a térségben. Egy könnyed hangvételű beszélgetés közben a részvevők, megízlelhették a helyi specialitásokat, és a térségre oly jellemző változatos gasztronómiai kínálatot. Mind az előadók, mind pedig a résztvevők nagyon hasznosnak tartották a sajtótájékoztatók, valamint egy fantasztikus kezdeményezésnek tartják a települések ilyen szintű összefogását.

A Magyar Turizmus Zrt. Észak-Magyarországi Regionális Marketing Igazgatósága a lehető legtöbb segítséget igyekszik megadni a fiatal, lendületes egyesület számára.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr493024208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása