Kétmilliárdból épül új hotel és barlangfürdő

2011. május 10. 10:12 - torosziget

Demjén | Kilencszázmillióért négycsillagos gyógy- és wellnesshotel, egymilliárd forintért barlangfürdő épül Demjénben.

A beruházást hitelből és támogatásból, illetve önerőből végző Demjén Termál Fürdő Kft. ügyvezetője, Tóth Péter elmondta: a fürdő folyamatosan fejlődik, tavaly már 270 ezer vendéget fogadott. A továbblépéshez, a látogatók Demjénben és környékén tartásához ugyanakkor elengedhetetlen a fejlesztés.
A tervek megvalósulásától a látogatók megtartását, a település fejlődését remélik.  

- A nyolcvannégy szobás szállodában a konferenciaturizmust is szeretnénk kiszolgálni, az egyedülálló barlangfürdőben pedig többfajta szórakozási és wellness lehetőség is lesz. A sodrófolyosó és a csúszdák mellett török fürdő, illetve skandináv fürdő is lesz a szaunák mellett - ismertette a terveket Tóth Péter.
Képgaléria: http://www.heol.hu/galeria/50441

A barlangfürdő megvalósítása nagy kihívás lesz, változatos technológiát kell majd alkalmazni a kialakításnál, hiszen a jelenlegi fürdő melletti domb talajának szerkezete is nagyon eltérő.

Fodor Géza, Demjén polgármestere örült a beruházásnak, bár mint mondta: csak az egyik szeme nevet, hiszen a községnek nincs tulajdonrésze a gazdasági társaságban. Reméli azonban, hogy a fürdőfejlesztés a település számára is sok hasznot hoz majd, munkalehetőséget teremt a helyieknek és az infrastruktúra is javul majd.

forrás: http://www.heol.hu/heves/gazdasag/ketmilliardbol-epul-uj-hotel-es-barlangfurdo-375547

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr762892503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása