Pályázatokkal támogatják Heves megye turizmusát

2011. március 30. 11:11 - Sándi

 Összesen 3 millió forint értékben nyújt támogatást a megyei önkormányzat vonzerővel bíró rendezvények megvalósításához. Pályázni április 8-ig lehet.Legutóbbi, március 25-ei ülésén sürgősségi indítványként döntött a Heves Megyei Közgyűlés arról, hogy 3 millió forint értékben támogatást nyújt a megye településein megtartandó, turisztikai vonzerővel bíró rendezvények megvalósításához. A támogatást az idei költségvetés idegenforgalmi feladatokról szóló előirányzata terhére biztosítják, nyilvános pályázat útján. A benyújtás határideje május 31-ig folyamatos a Megyeháza elnöki kabinetjénél.Ugyanakkor fontos tudni, hogy a pályázatokat a közgyűlés fejlesztési és nemzetközi ügyek bizottsága bírálja el, s e testület áprilisi ülésén hoz döntést mindazokról a kérelmekről, melyek április 8-án 13 óráig beérkeztek. A később érkező pályázatokról a még rendelkezésre álló forrás kimerüléséig a soron következő bizottsági ülésen határoznak.

 
A közgyűlés döntött arról is, hogy elősegíti az egri vár területén található turisztikai attrakciók és szolgáltatások vállalkozói konstrukcióban történő további fejlesztését. Ennek érdekében ugyancsak egy pályázatot hirdetett. A jelentkezéseket április 7-én 16 óráig várja az elnöki kabinet. A pályázati felhívások, adatlapok elérhetőek a www.hevesmegye.hu honlapon, illetve letölthetőek erről a linkről.
 
forrás: heol.hu
Szólj hozzá!
Címkék: szakmai

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr122784559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása