Erősítenék a török beutazást Egerben és környékén

2011. március 16. 10:40 - torosziget

Az Eger és Térsége TDM vendégeként a napokban Egerbe látogatott Merdol Göktas, a Green Travel ügyvezetője és Iglódi László, az iroda partnerkapcsolati vezetője. A cél, hogy a Green Travel kiutaztatási potenciáljának fokozása mellett erősítsék a török beutazást Egerben és környékén. A Térségi TDM elnök kalauzolásával rövid városnézés után megtekintették a Hotel Eger Park**** szobáit és a konferenciaközpontot, a látogatás során nagy tetszést aratott a nemrég felújított egri Török Fürdő.

Az egri tájékozódás után Egerszalókon mutatták be a Saliris Resort Spa & Konferencia Hotelt. Az egri és az egerszalóki látogatás célja a települések turisztikai infrastruktúrájának és programkínálatának megismerése volt. Elsőként megegyezés született arról, hogy áprilisban egy újságírókból és forgatócsoportból álló csapat  utazik Egerbe. A Green Travel gondoskodik az újságírók Magyarországra utaztatásról, az Eger és Térsége TDM a helyi ellátásról és kísérőről. A készülő tudósításokban szó lesz Mezőkövesd, Eger, Egerszalók, Bogács, Szilvásvárad turisztikai attrakcióiról. A Green Travel és az Eger és Térsége TDM együttműködése révén várhatóan török turisták az eddigieknél sokkal nagyobb számban jelennek majd meg a barokk városban és környékén.

Forrás: Turizmus Panoráma Bulletin 2011.03.15.

Szólj hozzá!
Címkék: eger tdm

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr122743677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása