Újabb turisztikai pályázatok várhatók az év folyamán

2011. február 17. 16:14 - Sándi

 Az Új Széchenyi Terv regionális fejlesztési operatív programokban (ROP) az idén negyedévente hirdetik meg a pályázatokat a vissza nem térítendő támogatásokra a 2011-13. évi szabadon felhasználható 475 milliárd forint keretre - nyilatkozta Nagy Róbert, a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) regionális fejlesztési programok irányító hatósága főigazgató-helyettese az MTI-nek.
Ahogy arról korábban hírt adtunk, a turisztikai szolgáltatás fejlesztésére elsősorban kis- és középvállalkozások pályázhatnak, erre a célra a 12,4 milliárd forintos keretből a legtöbb régióban 5-50 millió forint támogatást lehet kapni. A támogatás mértéke átlagosan a beruházás 50 százaléka, de a kevésbé fejlett térségekben elérheti a 70 százalékot is.
Nagy Róbert kiemelte, hogy a kifejezetten kisösszegű támogatás minden turisztikai fejlesztésre felhasználható, kivéve az év folyamán önálló pályázatként meghirdetésre kerülő szálláshelyfejlesztést és egészségügyi turisztikai szolgáltatást, valamint a vidékfejlesztési forrásokból finanszírozott területeket.

A cikk folytatása az alábbi címen érhető el:
 
 
Szólj hozzá!
Címkék: szakmai

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr622668297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása