Észak-Magyarország így készül 2011-re

2010. december 16. 09:59 - Sándi

A Magyar Turizmus Zrt. Észak-magyarországi Regionális Marketing Igazgatósága (RMI) lezárta a 2011-es évi akciókra történő jelentkezést. Szorosan együttműködve a régió TDM szervezeteivel több, mint száz kedvezményes, egészségturizmushoz kapcsolódó csomagajánlattal bővült a régió már eddig is sokszínű turisztikai palettája.

 
A turisztikai csomagokból mindenki megtalálhatja az igényeinek legmegfelelőbbet; az autentikus falusi szálláshelyektől a több csillagos szállodákig, a bakancsos túrázástól a teljes testi-lelki feltöltődésig. 
Az RMI a csomagokat 4 akcióba tematizálta. Az évet egy előszezoni Wellness–gyógy akcióval indítja, amellyel a turisztikai holtszezonnak nevezett időszakban szeretné a vendégeket a régióban történő pihenésre ösztönözni. A Kaland7-ek című akció célja a nyár elejére izgalmas és tartalmas kikapcsolódást biztosítani az Észak-Magyarországra érkező fiatalok és a családok számára, egyúttal felvezetni a nyári főszezont. A Gasztro7 fantázia nevű gasztronómiai rendezvénysorozatot ajánlja mindazoknak az RMI, akik fogékonyak a pompás ízekre és a nagyszerű borokra. Végül, de nem utolsó sorban az RMI felhívja a fürdőzni vágyók figyelmét a VizesKEDDj elnevezésű, méltán népszerű ajánlatára is, amely a strandszezon után kínál kedvezményes fürdőlátogatási lehetőséget. A nyár sem maradhat kimagasló színvonalú és változatos rendezvények nélkül, itt a komolyzenét kedvelők és a gasztronómia iránt fogékonyak egyaránt megtalálhatják számításukat. A régióba látogatók páratlan természeti csodák szemtanúi lehetnek!
Az ajánlati csomagok januártól elérhetőek az RMI www.eszakmagyarorszag.hu oldalán magyar, szlovák, lengyel, román, angol és német nyelveken.
 
forrás: turizmus.com
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr672519172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása