Bánkúton már csak a havazásra várnak

2010. november 22. 14:27 - Ákos23

A mintegy másfél hónapja közreadott felhívás óta sokan jelentkeztek, hogy a Bánkúti Sportközpont ellopott, megrongált berendezéseinek pótlásában segítsenek. Mi is kerestünk támogatókat és számos vállakozás, magánember magától is jelentkezett, ezúton is köszönjük segítségüket – mondta el Kovács Zoltán, a sportközpont vezetője.
Az összegyűlt anyagokból a hétvégén önkéntesek, a Bláthy Ottó szakközépiskola diákjai és természetesen a klub tagjai segítségével elvégeztük a kábelfektetéseket, a külső szerelési munkákat. Amit a terepen kellett csinálni azt befejeztük, a belső szerelési munkák vannak még hátra és azt követően már csak egy kiadós havazás kell, hogy beindulhasson az összes felvonó Bánkúton – jelentette ki a sportközpont vezetője.

Forrás: www.boon.hu

Szólj hozzá!
Címkék: természet bükk

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr62465547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása