Magyarország soros EU elnökségére fókuszál az MT Zrt.

2010. november 10. 10:46 - Ákos23

A Magyar Turizmus Zrt. Magyarország soros EU elnökségének beharangozása céljából több külföldi újságírói tanulmányutat is szervez, amelyek programjában a fővárosunkkal való ismerkedés mellett szakmai találkozókra is sor kerül. A cikkek nagy része még ebben az évben megjelenik a legrangosabb uniós szakmai, illetve gazdasági újságokban és portálokon.
Az első tanulmányút keretében jelentős brüsszeli uniós lapok újságírói érkeztek Budapestre november 9-én, a Magyar Turizmus Zrt. és a Külügyminisztérium közös szervezésében. A négynapos program során fővárosunk szépségeinek, vonzerőinek bemutatása mellett szakmai találkozókra is sor kerül, a zsurnaliszták találkoznak Kovács Zoltánnal, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium kormányzati kommunikációért felelős államtitkárával, Ódor Bálinttal, a Külügyminisztérium EU-ügyekért felelős helyettes államtitkárával és Urkuti Györggyel, a Külügyminisztérium EU-elnökségi Kommunikációs Főosztályának vezetőjével. A tanulmányút keretében az újságírók felkeresik uniós elnökségünk rendezvényeinek két fő helyszínét, a Néprajzi Múzeumot és a Gödöllői Kastélyt, valamint a turisztikai programok során is különlegességekkel ismerkedhetnek meg: látogatást tehetnek a köztársasági elnök hivatalában, a Sándor-palotában, speciális körbevezetés keretében fedezhetik fel a Művészetek Palotáját az esti koncert előtt, továbbá uniós fejlesztésekre fókuszáló budapesti városnézésen is részt vehetnek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr462437979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása