Kezdődhet a TDM-ek szakmai regisztrációja

2010. november 02. 09:25 - Ákos23

Felkerült a www.desztinaciomenedzsment.hu portálra a TDM szervezetek regisztrációjához szükséges dokumentáció, mely gyakorlatilag a kiíró szándékai szerint hamarosan megjelenő TDM pályázatok első lépésének tekinthető. Idén minden régióban lesznek helyi és térségi kiírások, és több ponton változnak a feltételek is. Ám a jövőben is azokat a TDM-szervezeteket kívánják támogatni, amelyek igazolni tudják a szervezet hosszú távú fenntarthatóságát és a szakmai feladatok megfelelő szintű ellátását.
A feltételeket egy, a korábbinál egyszerűbb regisztrációs rendszer keretében vizsgálják, így a pályázatot ezúttal is egy rövid előminősítő szakasz előzi meg. Pályázati támogatásra kizárólag regisztrált szervezet számíthat. Az előző TDM-pályázaton nyertes szervezetek automatikusan megkapják a regisztrációt, a többieknek egy egyszerű adatlap kitöltésével kell kezdeményezniük azt az NGM Turizmus Főosztályán, melyen be kell mutatniuk a felállítandó TDM-szervezet összetételét, tervezett feladatait, fenntartható működését. Ha kialakul egy jól működő regisztrációs rendszer, amely egyszerűen nyomon követhető, és csupán minimális adminisztrációt és dokumentációt igényel, azzal a pályázati kiírások is egyszerűsödhetnek,  a bírálati szakasz is rövidül, mivel nem lesz szükség a feltételek ismételt vizsgálatára.
A dokumentáció már letölthető a www.desztinaciomenedzsment.hu portálról.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr542415329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása