Reklámkonferencia Egerszalókon

2010. szeptember 29. 10:39 - Ákos23

A reklám él és virul. A reklám nem él és nem virul. Mindkét kijelentés ugyanott, ugyanakkor hangzott el, a 18. Országos Reklámkonferencián, amit idén Egerszalókon, a Saliris Hotelban rendeznek két napon át.
Az első megállapítást a szövetség elnöke, Mezriczky László tette, amikor köszöntötte a sajtó képviselőit, a másodikat Gosztonyi Csaba, a rendezvény főszervezője mondta, amikor kifejtette: az idei konferencia többek közt éppen erről az ellentmondásról szól majd. Valamint az emorációról, amit az emóció és a ráció szavak összevonásából maguk a rendezvényszervezők hoztak létre, csak hogy egy újabb feloldandó ellentmondással szórakoztassák a hotel konferenciatermét színültig megtöltő hallgatóságot. Vagyis hogy akkor most az érzelmekre, vagy a józan észre alapozzuk a reklámstratégiát, esetleg ha kombinálnánk a kettőt, akkor miképpen tegyük, hogy erősítsék, és ne gyengítsék egymást. No és természetesen az aktuális kérdésekről, amelyek között a dizájn és annak szerepe éppúgy ott lesz, mint a fogyasztók öntudatra ébredése és a fogyasztói csoportok figyelembevétele az üzenetek megfogalmazásakor.
A két nap alatt a sok-sok reklám- és médiaszakember mellett olyan különleges résztvevőkkel, előadókkal keresik ezekre és az egyéb aktuális – pénz, pénz, pénz, illetve annak hiánya – kérdésekre a választ, mint Rubik Ernő feltaláló, Jelenits István piarista szerzetes, teológus, Felcsuti Péter, a Bankszövetség volt elnöke, vagy Horn György pedagógus.
Reméljük – már csak a fogyasztók nevében is –, hogy megtalálják. Ami biztató nekünk, helybelieknek, hogy ennyi reklámszakember bizonyosan százfelé hírét viszi Eger és Egerszalók értékeinek, Heves megye turisztikai attrakcióinak. Útravalóul szalóki sót már kedden kaptak Tőgyi Gábor helyi polgármestertől.

Forrás: www.heol.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr692331732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása