Szabadidőpark Miskolctapolcán

2010. július 07. 15:54 - hanyikur

Átadták Miskolctapolcán, a korábbi gyermekstrand területén kialakított, új szabadidőparkot. A létesítményben információs pont is működik, ahol folyamatos felvilágosítást nyújtanak a programokról, játéklehetőségekről.
Az elmúlt időszakban kialakult, rendkívüli árvíz nem kímélte a tapolcai parkot sem, a nagy része víz alá került, a létesítmény kialakításán dolgozó munkások is az árvíz elleni védekezésben vettek részt. A megnyitón a szalagátvágás előtt Varga György, a Miskolctapolca Fejlesztési Kft. ügyvezetője elmondta: a szabadidőparkot díszítő 3 dimenziós képek még nem készültek el, és a BMX/DIR truckpálya felállítása is folyamatban van. Sok kikapcsolódást biztosító elem azonban már birtokba vehető. Így használható a strand foci és röplabda, a kosárlabda, tenisz és az aszfaltos labdarúgópálya, s üzembe helyezték a dodgemet és a körhintát is.

Szólj hozzá!
Címkék: miskolctapolca

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr702136249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása