Nógrád megye Mikszáth napi kulturális-turisztikai kavalkádja

2010. május 10. 09:46 - hanyikur

Május 28-án Nógrád megye kulturális-turisztikai ajánlataival egy egész napra Budapestre, a Petõfi Irodalmi Múzeumba "költözik". A rendezvény Mikszáth Kálmán halálának 100. évfordulója alkalmából kerül megrendezésre, ahol az irodalmi programok mellett a palóc kultúráé lesz a fõszerep.
A Károlyi kertben lesznek gasztronómiai bemutatók és vásárok, kézmûves foglalkozások, a színpadon színes népviseletbe öltözött tánccsoportok, valamint a híres Dûvõ Népzenei Együttes szórakoztatják a közönséget. A rendezvény egyben a nógrádi fesztiválok beharangozója lesz, a szervezõk a vanyarci Haluskafesztivál és a kétbodonyi Szilvaszombat ízeivel és hangulatával hívják fel a figyelmet az egész éves programkínálatra.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr481987756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása