Ínyencekre és a családokra fókuszál az újranyílt egri Hotel Aqua

2010. április 13. 09:06 - hanyikur

Míg újabban több szállodabezárásról értesülhettünk, Egerben a csaknem egy éve bezárt Hotel Aqua újjászületésének lehetünk tanúi. A szálloda a szilvásváradi Lovas Éttermet is üzemeltetõ Szalajka Piknik Kft. jóvoltából támadt fel. Az ügyvezetõ Gál Gábor és stábja új arculattal, gyermekbarát szolgáltatásokra fókuszálva nyitotta meg március 1-jétõl a város legnépszerûbb látnivalóinak tõszomszédságában található patinás szálláshelyet és az épületben újjávarázsolt Zsálya Bisztrót. A 16, légkondicionált lakóegységgel rendelkezõ szálloda szobáinak átlagosnál nagyobb alapterülete és beosztása kisgyermekesek számára is ideális, köztük az 5 konyhás, külön hálószobás apartmanjukat kifejezetten családok, baráti társaságok számára kínálják. Nyártól a szálloda hatalmas parkjában természetbarát játékokkal felszerelt játszótér is várja majd a kicsiket.

Kisebb tréningek, rendezvények számára a szállodában található 35 fõs, természetes megvilágítású, klimatizált konferenciaterem mellett a 65 fõs étterem (szezonban 80 személyes grillterasszal) nyújt helyszínt, és rendezvények tartására csábít a hotel hatalmas parkja is.

A ház adottságait az egri attrakciók és a szilvásváradi programok kínálatával a szállodai csomagképzésben kitûnõen tudják kamatoztatni – nyilatkozta a ház értékesítési vezetõje, Liptai Eszter.

Szólj hozzá!
Címkék: hotel eger

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr481916824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása