Ötvenmillió forint TDM-re Egerben

2010. március 29. 09:35 - hanyikur

A változó turisztikai szokásokat az idegenforgalmi kínálatnak is követnie kell, ám a turisztikai események szervezése nem az önkormányzat feladata, hanem az érintett szakmai vállalkozásokkal közösen, szimbiózisban szükséges cselekedni – mondta Egerben, a helyi Turisztikai Desztináció Menedzsment (TDM) fejlesztésével kapcsolatos sajtótájékoztatón Habis László polgármester.

A TDM szervezet fejlesztésére a Mûvészetek Háza Eger Nonprofit Kiemelkedõen Közhasznú Kft. a Városháza titkársági csoportjának aktív közremûködésével az ÉMOP keretébõl 50 millió forint támogatást nyert, ezt a megyeszékhely önkormányzata közel 9 millió forint önerõvel egészítette ki. A TDM alapvetõ célja – miként Dudás Tamás menedzser megfogalmazta –, hogy az Egerben külön-külön elérhetõ attrakciókat egységes vonzerõként jelenítsék meg, Eger maga legyen egy több pilléren álló „brand”. Az elnyert pályázati forrás egyebek mellett a TDM szervezet-, hálózat-, infrastruktúra-fejlesztésére, eszközbeszerzésre, marketing- és kommunikációs teendõk megvalósítására szolgál.

forrás:www.heol.hu

Szólj hozzá!
Címkék: eger tdm

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr601876656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása