A válság ellenére jó eredmények a Mesés Shiraz Hotelben

2009. december 08. 09:00 - hanyikur

A gazdasági válság ellenére sikerült megtartania bevételi mutatóit az egerszalóki négycsillagos Mesés Shiraz Hotelnek, amely tavaly országos szinten a 2., vidéki hotelek között pedig az 1. helyezést érte el a REVPAR kimutatás alapján, és idén is a 9., illetve a 3. helyen található a szeptember 30-ig befutott adatok összesítése szerint – tájékoztatta szerkesztőségünket Szepesi Richárd igazgató. A foglaltság 70 százalékos, a vendégek mintegy 95 százaléka belföldi.

Az igazgató szerint a jó eredményeknek egyrészt a magas vendégelégedettség az oka, hiszen a visszatérő vendégek aránya 10 százalék fölötti, másrészt a stabil és szakmailag felkészült csapat és menedzsment.

Épp az eddigi sikerekre alapozva a Shiraz csoport újabb, négycsillagos kategóriájú tematikus szállodafejlesztést tervez Észak-Magyarországon, a Bük-hegységben.
 

Szólj hozzá!
Címkék: hotel egerszalók

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr171582495

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: gogoro改裝 2019.02.20. 16:38:23

Extrém pornó videók ingyen: pisi-kaki szex - EXTRÉM SZEX VIDEÓK

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása