Kihirdették Az Év szállodaszobája verseny eredményeit

2009. december 04. 09:15 - hanyikur

Az Év szállodaszobája verseny ünnepélyes eredményhirdetésére is a Magyar Szállodaszövetség tisztújító közgyűlése keretében kerül sor.  Mint ismeretes, a Turizmus Panoráma szaklap kiadója, a Turizmus Kft. és a Magyar Szállodaszövetség immár negyedik alkalommal rendezte meg a funkcionálisan és esztétikailag is legszebb szállodai szobák megmérettetését. 

Idén a tavalyival csaknem megegyező számú nevezés érkezett, ami a válság közepette szép eredménynek tekinthető, hiszen a nemes versengésre elsősorban a frissen piacra lépő hotelek neveznek.  Az internetes szavazatok száma viszont ugrásszerűen megnövekedett a tavalyihoz képest, köszönhető ez nemcsak a versenyt övező növekvő érdeklődésnek, de annak is, hogy a www.utaslap.hu oldalról a nagyközönség is bekapcsolódhatott a voksolásba.

www.turizmus.com oldalon bonyolított szavazás és a Magyar Szállodaszövetség értékelésének eredményeképp kirajzolódott helyezések a következőképpen alakultak:

5 csillagosok: 1. Spirit Hotel Thermal Spa, Hévíz, 2. InterContinental Budapest, 3. Hertelendy Kastély, Kutas-Kozmapuszta.

4 csillagosok: 1. Expo Congress Hotel, Budapest, 2. La Contessa Kastélyhotel, Szilvásvárad, 3. Anna Grand Hotel Wine & Vital, Balatonfüred.

3 csillagosok: 1. Star Inn Hotel Budapest Centrum, 2. Termálhotel Martfű, 3. Pallavicini Kastélyszálló, Pusztaradvány.

forrás: Turizmus Panoráma Bulletin

Szólj hozzá!
Címkék: hotel

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr561573050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása