Jól prosperál a felújított egri török fürdő

2009. november 10. 12:17 - hanyikur

Működésének első másfél hónapjában csak pozitív visszajelzéseket kaptak a vendégektől Egerben, a szeptember végén megnyitott, frissen felújított egri Török Fürdőben. A létesítményben délelőttönként a gyógyászat, délutánonként és hétvégén a wellness áll a középpontban. A Török Fürdőben a felújítás során átépítették a három régi gyógyvizes medencét, illetve kialakítottak három vízforgatós medencét.

A Török Fürdő 850 millió forintos beruházásához 466 millió forintot biztosított annak idején az Önkormányzati Minisztérium, a többit az üzemeltető Eger Termál Kft., a város és a megye adta össze. A Török Fürdő Heves Megye egyetlen olyan gyógyfürdője, amely társadalombiztosítási szolgáltatásokat is nyújt.

Az épületben nem csak medencék találhatók (ilidzsa), hanem a török fürdőzést idéző hamam (masszázs, gőz, leöntő fürdő) is. Emellett a büfé, a masszázsok és pihenőrész még tovább erősíti a törökös hangulatot. A beruházás lényegegét, egyediségét a török hangulatú, relaxációt nyújtó fürdőzés és masszázs jelenti. A vendégek számára az építészeti kialakításokkal a török kor hangulatát idézi fel. Nyáron egy közlekedőn keresztül lehetőség nyílik a strand területére való kijárásra is, így növelni tudják a Török Fürdő befogadóképességét.

További információ:www.egertermal.hu

Szólj hozzá!
Címkék: eger fürdő

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr871515141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása