Új kiadványok Sárospatakon

2009. július 20. 10:25 - torosziget

Megjelent a Túratérképet kiegészítő Vendégvárók Sárospatakon és környékén című füzet, mindkettő a Sárospatak és Környéke Turizmusáért Egyesület kiadványa. A városba és környékére érkezők minden szállás- és vendéglátóhelyen, benzinkúton és könyvesboltban hozzájuthatnak a legfontosabb információkhoz. A Túratérképen a legnépszerűbb látnivalókat túra- és sétaútvonalakra felfűzve ajánlják a turisták figyelmébe. A tágabb környék iránt érdeklődőknek a Legek földje: Zemplén című Újbástya-kiadvány révén teszik lehetővé még több érdekesség felfedezését.

A kiadványok olyan új szemléletet és tartalmat hordoznak, melyek a helyi lakosoknak is tartogat új információt. A Vendégvárók füzet a szállás- és vendéglátóhelyek mellett a kiegészítő szolgáltatásokat is felsorolja. Az egyesület tagjainak szolgáltatásait részletes adatokkal és az egyesületi logoval emelték ki. A többi sárospataki szolgáltatót névvel és címmel tüntették fel.

Ezentúl egyesületi kiadványaikat minden évben megjelentetik. A TDM-pályázat további segítséget jelent a turisztikai szolgáltatók piacra jutásához, amelynek projektje a jövő év elején indul.

A Legek földje: Zemplén letölthető az Újbástya Rendezvénycentrum honlapjáról:

Forrás: Turizmus Panoráma Bulletin IX. évfolyam, 2009/138. lapzárta: 2009. július 20.
Turizmus.com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr931256089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása