A ViaMichelin francia újságírója Észak-Magyarországon járt

2009. július 14. 15:49 - torosziget

A Magyar Turizmus Zrt. szervezésében az Észak-magyarországi régióba látogatott 2009. június 29 - Július 2-án a francia viamichelin.com elismert újságírója Emmanuel Tresmontant, hogy turisztikai jellegű riportokat készítsen Tokajról, Egerről és Hollókőről.

A francia újságíró először Észak-Magyarország leghíresebb borrégióját, Tokaj-Hegyalját látogatta meg. Több kitűnő pincészetbe látogatott el, például a Disznókő Pincészetbe, a Gróf Degenfeld Szőlőbirtokra, a Dereszla Pincészetbe és Samuel Tinon borászatához és találkozott Szepsy István borásszal is. A birtoklátogatások és borkóstolókat követően Egerbe érkezett. Az Imola Étteremben elköltött ebéd és a rövid városnéző körút után, ami érintette a Líceumot és az egri várat, a környező települések turisztikai adottságait csodálta meg. Szilvásváradon a Fátyol-vízesést és a tradicionális Ménesudvar – Kocsimúzeumot, míg Egerszalókon az egyedülálló hőforrást. A nap záró programja egy vacsorával egybekötött borkóstoló volt Sike Tamás szépasszonyvölgyi pincéjében. Az utolsó napon pedig egy hollókői falulátogatással zárult a francia újságíró látogatása.

Az újságíró cikke a viamichelin.com oldalon fog megjelenni.

Szólj hozzá!
Címkék: tanulmányút

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr561245982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása