Fénytúra a szomolyai kaptárkövekhez - 2012. október 21.

2012. október 16. 10:40 - Észak-magyarországi régió

2012. október 21-én, vasárnap kb. 18 órától második alkalommal tekinthetik meg az érdeklődők fényben ragyogó, misztikus kaptárköveket Szomolyán. Reméljük, hogy a mostani akciónak legalább akkora sikere lesz, mint az első alkalomnak.

szomolya_fenytura_2012.jpg

Az esemény része, hogy a zúzalékos út végénél, az Önkormányzat területén ismét cseresznyével töltött palacsintát és borokat kóstolhatnak vendégeink, egy kis éji zenével fűszerezve.
Jöjjön el ön is. Nincs két egyforma megvilágítás!

szomolya_fenytura_2012_2.jpg

Mindazoknak, akik aggályukat fejezték ki az eseményekkel kapcsolatban az előző alkalommal, természetkárosítást vizionálva, szeretnék egy kis technikai tájékoztatót tartani. Semmilyen a kaptárkövekre vagy élővilágra ható rongálást nem követünk el. A világítást egyedi táplálással megoldott LED-es lámpákkal végezzük, amiket csak lerakunk a kövekre, vagy felkötünk a fák ágaira, sem kábelezésre, sem szögelésre nincs szükség. A világító testeket a program végén összeszedjük.

További információk és képek a rendezvényről > 

Kövecses Zsolt (Szomolya) írása a kaptárkövekről és a fénytúráról >

Forrás, fotó: szomolya.net

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr674851559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása