Roma Hungaricum - együttműködésre hangolva

2012. augusztus 08. 14:46 - Észak-magyarországi régió

A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium a cigányzenei műfaj megmentésére létrehozta a Forum Hungaricum üzemeltetésében a Roma Hungaricum Állami Művészegyüttest. A Művészegyüttes szeretne együttműködni a rendezvénygazdákkal a jövőben, különös tekintettel kiállítások, rendezvények alkalmával.

Művészegyüttesük különböző zenekari felállásban, az ország és a világ több pontján egyszerre meg tud jelenni, magas szinten képviselve a magyar zenei kultúra legnagyobb alakjainak – Bartók, Kodály, Liszt, Hubay, Lehár, Kálmán Imre, stb. – műveit megszólaltatva.

Dr. Gál András Levente kormánybiztos úr ajánlólevele segíti a Művészegyüttest, mellyel ösztönözni kívánja az állami szervezeteket, hogy az állam által létrehozott művészegyüttes minél többet szerepeljen belföldön.

Felhívjuk a rendezvénygazdák, kiállításszervezők figyelmét, keressék fel honlapjukat, a www.romahungaricum.hu oldalt.

Roma Hungaricum Állami Művészegyüttes
Kontakt:
Sket István - igazgató
Telefon: +36 30 860 8642
Email: istvan.sket@romahungaricum.hu
Web: www.romahungaricum.hu
Forum Hungaricum Nonprofit Kft.

Szólj hozzá!
Címkék: szakmai

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr84701889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása