Gyöngyösi főiskola: mesterképzés Baján és Budapesten is

2010. január 08. 09:36 - hanyikur

A gyöngyösi Károly Róbert Főiskola az érettségizőknek két programot is indított. Többszörös a túljelentkezés a gyöngyösi Károly Róbert Főiskola 2010. februártól induló mesterképzéseire és felsőfokú szakképzéseire. A keresztfélévben továbbtanulni vágyók november 16-áig küldhették be jelentkezésüket. Nekik a főiskola a gyöngyösi székhely mellett idén már budapesti és bajai konzultációs helyeket is biztosít. A budapesti központ akkreditálása meghozta a várt eredményt, melyet a felvételizők megnövekedett száma is mutat. Ezáltal a főiskola képzései könnyen elérhetővé váltak a budapestiek és a Pest megyei lakosok számára is, akiket eddig az intézmény távolsága is befolyásolhatott döntésükben.

A Bács-Kiskun megye déli részén, illetve a környező megyékben a Károly Róbert Főiskola bajai konzultációs központja az egyetlen intézmény, ahol keresztféléves rendszerben is lehetőség nyílik mesterszakon tanulni. Baján Turizmus-menedzsment és Vállalkozásfejlesztés mesterszakokat hallgathatnak a jelentkezők.

forrás:www.heol.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr71656058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása