Joulupukki látogat el Miskolctapolcára

2015. november 23. 08:08 - Észak-magyarországi régió

Miskolctapolcán az Avalon Parkban minden gyermek találkozhat Joulupukkival, az „Igazi” Mikulással november 27. és december 20. között.

joulupukki-visit-avalonpark.jpg

A Mikulás Rovaniemiből egyenesen az Avalon Parkba repül és váltja valóra a gyerekek álmait. Az ajándékot idén nem titokban hozza és teszi csizmába, hanem személyesen adja át meglepetéseit a fehér szakállú minden kedves apró látogatójának. A Mikulással való találkozáshoz – november 27 és december 20 között – előregisztrálás szükséges a korlátozott létszámra való tekintettel. A Mikulás programra szóló jegyek már foglalhatók a park weboldalán, ahol a jegyeket online lehet megvásárolni. 

A Mikulás varázslatos világán kívül az Avalon Park hangulatos karácsonyi forgataggal is gondoskodik arról, hogy vendégei az ünnepekre hangolódhassanak.
A karácsonyi fényekben pompázó parkban az ország egyik legszebb és leghangulatosabb téli vásárában barangolhatnak a látogatók, olyan karácsonyi finomságokat is kóstolva, mint a mézeskalács, sült gesztenye vagy forralt bor.

Novemberben és decemberben is érdemes kilátogatni és felfedezni az Avalon Park varázslatos téli világát, ahol még télen is lehet gokartozni. Érdemes ellátogatni a HELL Kart & Event Center-be télen is és kipróbálni az extrém időjárási feltételek alakította pályát is, ugyanis aki már felfedezte a kanyargós pályát, el tudja képzelni, hogy mekkora élményt nyújthat egy havas, csúszós, mégis biztonságos pálya.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr428044076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása