Csúcson az ország csúcsa - díjazták a Mátrát

2014. február 03. 16:35 - Észak-magyarországi régió

A hétvégén tartották a hagyományos turisztikai díjátadó gálát és évadnyitó fogadást, ahol 17 szakembert és szakmai szervezetet díjaztak, köztük az ország tetejét is menedzselő Gyöngyös-Mátra Turisztikai Közhasznú Egyesületet is.

Azt eddig is tudtuk, hogy a Mátra nem csak jó hely, de jó a promója is. Most azonban úgy tűnik célba értek, hiszen a 2014. február 1-jén tartott turisztikai díjátadó gálán a Gyöngyös-Mátra Turisztikai Közhasznú Egyesület képviselője vehette át 2013 legjobb TDM szervezetének járó kitüntető díjat.

Ezúton is gratulálunk a Gyöngyös-Mátrának, és mindenkinek melegen ajánljuk (najó perpillanat csak hidegen..), hogy látogassa meg a térséget amilyen gyakran csak teheti! 

Akit érdekel a teljes szakmai cikk ezzel kapcsolatban, itt elolvashatja.

teli_matra1_480.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr555796154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása