Borfesztivál az Egri vár falai között

2013. április 12. 12:00 - Észak-magyarországi régió

Idén is az egri vár ad otthont a II. Egri Csillag borfesztiválnak, ahol a 25 termelő 50 bora mellett, Szekeres Adrien, Feke Pál és Herczeg Flóra is gondoskodik a jó hangulatról.

Egerben talán már senkinek sem kell bemutatni a borvidék új zászlósborát az Egri Csillagot. Aki viszont mégsem találkozott volna vele, az 2013. április 27-én megteheti ezt, nem is akármilyen körülmények között. Az új egri cuvée tiszteletére rendezett fesztiválon találkoznak a múlt és a jelen csillagai: ahol egykor Dobó István és társai küzdöttek a törökkel, most új csillagok ragyognak és töltik meg élettel a várfalakat.

A fesztiválon 25 termelő mutatja be kiváló minőségű Bikavérét és a 2012-es évjáratú Egri Csillagát, amely nem csak a kezdő „csillagászoknak”, de a megrögzött borbarátoknak is tartogat új élményeket. A rendezvényen azok is jól érezhetik magukat, akik nem kedvelik az alkoholos nedűt: Szekeres Adrien és barátai koncertje szórakoztatja a közönséget a történelmi hangulatban.

Az Egri Csillag sikerességéhez nem férhet kétség, az Egri Bikavérrel karöltve immár két pilléren nyugszik az Egri Borvidék jövője. Gyertek el és kóstoljátok meg Ti is április 27-én az Egri Várban a legjobb Bikavéreket és Csillagokat!

További információ az Egri Csillag történetéről >

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr65188568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása