Éjszakai fürdőzésre vár a miskolctapolcai Barlangfürdő

2013. január 10. 11:00 - Észak-magyarországi régió

A miskolctapolcai Barlangfürdő minden év januárjában egy rövid időre bezár, hogy elvégezhessék a karbantartási munkálatokat, de előtte különleges éjszakai fürdőzésre várja vendégeit. A Barlangfürdő karbantartási időszaka: 2013. január 14-től 2013. január 31-ig, ekkor a Barlangfürdő zárva tart, nyitás 2013. február 1-jén.

Ebben az időszakban végzik el szakemberek a szokásos éves karbantartási feladatokat. Úgy ahogy az elmúlt években is, többek között ezúttal is leengedik a medencéket, megvizsgálják a barlangjáratok falait, ellenőrzik a fürdő teljes elektromos hálózatát, a vizesblokkokat, a fűtési rendszert és elvégzik a medencék teljes körű takarítási munkáit is.

De előtte még 2013. január 12-én, szombaton 19 órától 23 óráig egy különleges éjszakai fürdőzésre is várja vendégeit a Barlangfürdő.

A miskolctapolcai Barlangfürdő gyógyászati részlege, az Aquaterápia folyamatosan fogadja vendégeit a Barlangfürdő karbantartási időszaka alatt is.

További információ: www.barlangfurdo.hu és éjszakai fürdőzés 

Miskolctapolca_480.jpg

Forrás: Turizmus Panoráma Bulletin 2013.01.09. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr885009758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása