VII. Országos TDM Konferencia Szilvásváradon

2012. május 14. 10:33 - Sándi

A turisztikai desztináció menedzsment rendszer kérdéseivel, a szektor jövőjével foglalkozó országos konferenciasorozat újabb állomása 2012. május 15-16. között ezúttal Szilvásvárad lesz.

 
A Magyar TDM Szövetség szervezésében 2012. május 15-16. között, Szilvásváradon kerül megrendezésre a VII. Országos TDM Konferencia, amely a korábban megszokottakhoz hasonlóan ismét aktuális, jövőbe mutató kérdésekre keresi a választ, egyúttal remek lehetőséget nyújtva a résztvevőknek az információ- és tapasztalatcserére. A rendezvényen várhatóan a hazai turisztikai szakma valamennyi országos jelentőségű szervezete, jeles képviselője megjelenik majd.
 
A témakörök közt szerepel várhatóan a turizmus törvény, a regionális szintű TDM folyamatok, a beutaztató utazási irodák és a TDM-ek kapcsolata, vendégkártyák, TDM szervezetek működési tapasztalatai, helyi termékek szerepe a TDM szervezetek életében.
 
A Magyar TDM Szövetség 2012. május 14-én tartja soron következő elnökségi ülését és közgyűlését.
 
További információ a TDM Szövetség honlapján található, ahol folyamatosan bővülő tartalommal tájékoztatják az érdeklődőket a részletekről. A szervezők a rendezvényen minden kedves kollégát és érdeklődőt szeretettel várnak!
 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr844507472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása