Szaunamesterek versenye mézzel és sörrel

2011. február 22. 15:59 - Sándi

A mátraházi Hotel Residence Ózonban rendezték meg Kelet - Magyarország első Szauna Szeánsz Oscar középdöntőjét. Heves megyét két versenyző, Baráth Péter és Nagy Ádám szaunamester képviselte.

A szauna szeánsz negyedórás, látványelemekkel kiegészített szertartás, ahol egyes természetes anyagok, mint a jég, a méz, a tengeri só vagy a sör, illetve különböző illatok kombinációjával fokozódik a szaunázás pozitív hatása.

Az izzadás, ezáltal pedig a méregtelenítés mértékét a szaunamester által törülközővel vagy zászlóval megforgatott levegő is segíti. A szeánszok mindig meghatározott programok keretein belül zajlanak, amelyek abban különböznek a hagyományos szaunázástól, hogy a képzett szaunamesternek köszönhetően igazi társalgós, viccelődős programokká válnak.

Kelet- Magyarországi I. Szauna Szeánsz Oscar középdöntőjének továbbjutói: Kovács Tímea és Kocsis Ibolya.

A szaunaszeánsz képei az alábbi linkről érhetőek el:
http://heol.hu/heves/kozelet/szaunamesterek-versenye-mezzel-es-sorrel-fotok-361608

forrás: heol.hu

Szólj hozzá!
Címkék: mátra

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr632680729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása