Dancsok Ágnes az egri TDM-menedzser

2011. február 01. 10:03 - torosziget

Az egri helyi TDM szervezet működési kereteit biztosító Művészetek Háza Eger Nonprofit K. K. Kft. taggyűlésén született döntés értelmében a TDM menedzseri feladatokkal a kft. csoportjaként működő Tourinform - Eger vezetőjét, Dancsok Ágnest bízzák meg.

A fiatal szakember az Eszterházy Károly Főiskola német nyelv és irodalom szakos tanári diplomája mellé művelődésszervező, idegenforgalmi és turisztikai szakirányon végzettséget is szerzett. 2001-től az egri Tourinform idegenforgalmi ügyintézője – 2003–2004 tavasza között megbízott irodavezetője – volt, 2009 júliusa óta a Művészetek Háza Eger Nonprofit Kiemelkedően Közhasznú Kft., azon belül a Tourinform-Eger vezetője. 2009. november 5. óta a Tourinform Szövetség Észak-magyarországi régiójának elnöke.

Forrás: Turizmus Panoráma Bulletin 2011.01.31.

A Magyar Turizmus ZRt Észak-magyarországi Regionális Marketing Igazgatóságának munkatársai ezúton is szeretnék megköszönni Eger első  TDM menedszerének, Dudás Tamásnak az eddigi jó munkakapcsolatot és együttműködést!

Szólj hozzá!
Címkék: eger szakmai tdm

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr282629883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása