Konferencia a humán fejlesztésekről a turizmusban

2010. október 27. 14:19 - Ákos23

A BKF cégcsoport 2010. november 4-én turisztikai konferenciát rendez a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolán.
A kormány 2010 nyarán ismertette, hogy a turisztikai szolgáltató szektornak nagy szerepet szán 2011-től. A kormány a turizmust mint a gazdaságfejlesztés egyik lehetséges húzóágazatát jelölte meg.
A Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola olyan nagyszabású konferencia megszervezését tervezi, amely lehetőséget teremt arra, hogy mind a kormányzat, mind pedig a turisztikai szolgáltató szektor szereplői kifejthessék azokat az elképzeléseket, amelyek a turizmus humánpolitikai fejlesztési szándékával kapcsolatban megfogalmazódtak, valamint feltegyék azokat a kérdéseket, amelyek megválaszolása révén minden szereplő számára egyértelművé válhat az út, amelyet végigjárva a fejlesztés eredményes lehet.

További információ itt található!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr352402866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása