Gyermekanimáció a szünidõben: új szolgáltatás a Balneo Hotel Zsoriban

2010. július 13. 09:48 - hanyikur

A Zsóry Gyógy- és Strandfürdõ jubileumi nyitóünnepségének vendégei tiszteletére a  létesítmény tõszomszédságában álló Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness szálloda adott ünnepi ebédet. Az ünnepi apropó kapcsán Hnatyszyn György szállodaigazgató elmondta a Turizmus Panoráma Bulletinnek, nagyon várják már az új vendégigényeket kiszolgáló fürdõfejlesztés átadását, hogy az építkezés miatt lezárt területeket ismét birtokba vehessék a vendégek.

A fürdõ és hotel egyébként példamutató szimbiózisban létezik egymás mellett. Együttmûködésük nemcsak abban merül ki, hogy a szállodai package-ekbe beépítik a fürdõbelépõket, de például június közepétõl új szolgáltatásként, közösen alkalmaznak  2-2 gyermekanimátort is, akik a fürdõben illetve a szállodában gondoskodnak a kisebbek és nagyobbak szórakoztatásáról, tehermentesítve vagy éppen együttlétre buzdítva a családok apraját-nagyját. A hotel oszlopos tagja a nemrég ROP-os pályázatot is nyert helyi TDM-szervezetnek is, mely nagy ambíciókkal látott neki, hogy fürdõvároshoz méltó programokkal (esti séták, gyalogos városnézések, nordic walking) bõvítse ki a helyi kínálatot. A szálloda azonban igyekszik saját szervezésû eseményekkel is színesíti a programlehetõségeket. Nagy érdeklõdés kísérte például az elmúlt hétvégén elsõ alkalommal, de hagyományteremtõ jelleggel tartott I. Balneo Magyar Ételek Fesztiválja és Fõzõversenyét . A versenyen 12 amatõr és profi csapat mérette meg magát, miközben a szállodával szemközti szabad területen mazsorettek, lovaskocsikázás, muzeális mezõgazdasági gépek bemutatója és ugrálóvár szórakoztatta a több száz érdeklõdõt. Az eseményt hagyományteremtõ jelleggel a késõbbiekben is meg kívánja rendezni a szálloda.

A képen balról jobbra: Szlovák Sándorné, Szlovák Sándor, Vámos Zoltán, a Zsóry Gyógy-és Strandfürdõ fürdõvezetõje, Szabó Istvánné, Tállai András, Bernáth István, Csiger Lajos.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr852148384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása